Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Au! PSV geeft Ajax een flinke tik op de neus

Hebben jullie zondag naar PSV-Ajax gekeken? Dan werd je daar vast niet vrolijk van... PSV won dik verdiend met 3-0. Onze fotograaf was erbij.

24 september 2018 - 11:22
1200-5

We hoopten op een heel spannende middag in Eindhoven, maar dat werd het eigenlijk niet. PSV stond bij de rust al met 3-0 voor... De club uit Eindhoven was gewoon op alle punten veel beter en dan verlies je dus. Ook als je Ajax uit Amsterdam bent. 

Natuurlijk miste Ajax de geblesseerde Matthijs de Ligt heel erg, maar het lukte ook voorin niet om een doelpunt te maken. Er lukte eigenlijk helemaal niet zo veel... En dat was jammer, zeker ook voor onze prijswinnende mascottes. Zij mochten met de spelers het veld op. Daarna mochten ze de wedstrijd op de tribune bekijken.

Hieronder hebben we wat fotootjes voor jullie verzameld. We worden blij van de vrolijke koppies voor de wedstrijd, maar na afloop van PSV - Ajax stonden de meeste gezichten op standje chagrijnig... De foto's zijn van onszelf, Pro Shots en Ajax Images.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >