Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajacieden met ogen dicht te sterk voor amateurs Te Werve

Een bekerwedstrijdje tegen amateurs kan soms best lastig zijn. Maar als die amateurs op het zevende niveau voetballen wordt het verschil wel erg groot. Te Werve bleek voor Ajax niet meer dan een speelbal en had zeer weinig in te brengen. Het werd 0-7.

27 september 2018 - 01:04
wervecar-1

Erik ten Hag had besloten om de internationals thuis te laten en waarschijnlijk had hij de vaste wisselspelers ook wel thuis kunnen laten, maar om nu Onder 19 te sturen? Dat ging weer net eventjes te ver. En op deze manier kon hij nog wat speeltijd uitdelen aan de diverse wissels.

Zo werd het een avondje van 'eerste keren'. Perr Schuurs debuteerde en scoorde bovendien en ook Mitchel Bakker en Noa Lang kregen hun eerste speelminuten. Zakaria Labyad maakte van de gelegenheid gebruik om twee keer te scoren en ook Jurgen Ekkelenkamp vond het net.

Ryan Gravenberch verdient een aparte vermelding. Gravenberch werd met 16 jaar en 133 dagen de jongste basisklant en de jongste doelpuntenmaker in de geschiedenis van Ajax. Worden die records ooit nog verbroken? Een goede vraag! Het kan zomaar weer twintig jaar gaan duren.

De foto's in ons verslag zijn van Pro Shots en De Brouwer.

Als je klaar bent met foto's kijken, kun je stemmen op de Ajacied van de Wedstrijd. Dit kan via onze speciale wedstrijdpagina. Er staan wat andere namen tussen dan normaal, misschien worden er ook andere keuzes gemaakt dan normaal. Dan is aan jullie. Breng hier je stem uit!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >