Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Leuke plaatjes van Ajax - FC Groningen!

Ajax won afgelopen weekeinde met 3-0 van FC Groningen. Dat leverde toffe plaatjes op!

17 september 2018 - 11:45
ajagro-1200-1
Ajax - Groningen 3-0? Duimen omhoog hoor! © De Brouwer

Ajax maakte zaterdag drie doelpunten tegen FC Groningen en dus waren we blij met z'n allen! Klaas Jan Huntelaar scoorde twee keer en Dusan Tadic maakte de derde goal. Allemaal hartstikke prima!

De mascottes van de Ajax Kids Club zaten lekker dicht op de actie. Ze mochten niet alleen met de spelers het veld oplopen, ze hadden ook een fijn plekje op de tribune om alle Ajaxdoelpunten eens goed van dichtbij te bekijken. Gaaf!

Voor Ajax staat er nu een spannende week op het programma. Woensdag mogen de Ajacieden eindelijk beginnen in de Champions League. Dan komt de kampioen van Griekenland, AEK Athene, naar de Johan Cruijff Arena toe. Wij zijn stiekem wel een beetje zenuwachtig. 

Als we die wedstrijd hebben gehad, dan bereiden we ons alweer voor op de topper van zondag... Dan reist Ajax naar Eindhoven voor de belangrijke wedstrijd tegen PSV. 

Pfoe, spannend hoor!

Maar goed, eerst nog even fijn terugkijken op Ajax - FC Groningen met de foto's hieronder. Ze zijn gemaakt door De Brouwer. Oh, enne, als je tijd hebt, stem dan ook even op jouw Ajacied van de wedstrijd.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >