Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax Life 4: Bloei en groei

Soms komt een interlandperiode gelegen, maar nu voelt hij vooral als een hinderlijke onderbreking, omdat het Ajax sportief voor de wind gaat. Om als supporters ook het lekkere gevoel vast te houden, hebben we op de vertrouwde vrijdag weer een editie van Ajax Life voor onze leden klaar liggen.

07 september 2018 - 08:00

Zoals gezegd gaat het op sportief vlak best wel een beetje goed met onze club. Op de vroege misstap tegen Heracles Almelo na, laten de Ajacieden steeds vaker mooie dingen op het veld zien. Een gevolg van de kwaliteitsinjectie die deze zomer plaatsvond. Ajax groeit en bloeit. Hopelijk eindigt dat dit seizoen met een of meer tastbare prijzen.

Plaatsing voor de groepsfase van de Champions League mag gerust een eerste succes voor Erik ten Hag worden genoemd. Uiteraard staan we in deze editie uitgebreid stil bij het lucratieve miljoenenbal en kijken we naar de krachtsverhoudingen in Groep E.

Niet alleen de mannen plaatsten zich voor het prestigieuze hoofdtoernooi. De vrouwen openen het Europese bal woensdag 12 september met een thuiswedstrijd tegen het Tsjechische Sparta Praag. Aanvoerder Loïs Schenkel blikt uitgebreid vooruit op die confrontatie en vertelt over de wijze lessen die Ajax Vrouwen overhield aan het Champions League-avontuur van vorig seizoen.

In het hart van de krant vind je een uitgebreid interview met Daley Blind. De 28-jarige routinier blikt terug op zijn eerste serie wedstrijden in het Ajaxshirt. De verdediger is één van de weinige Ajacieden met ervaring in de Champions League. Wat is zijn definitie van ‘leiderschap’?

Een dag voor de interland tegen wereldkampioen Frankrijk portretteren we in onze rubriek Onder de Loep oud-Ajacied Juliën Escudé, de enige Fransman die ooit in het eerste van Ajax schitterde. We kijken naar zijn Amsterdamse periode, evenals zijn sportieve en sociale leven ná Ajax.

In de historische rubriek Vergeten Seizoen gaat David Endt dieper in op de voorzitterswissel die plaatsvond in het seizoen 1978/1979. Jaap van Praag droeg destijds de hamer over aan Ton Harmsen. Een stille, maar ingrijpende opvolging.

Vanuit de supportersvereniging zelf is er ook nieuws. Zoals je wellicht al hebt gemerkt, is onze site ajaxlife.nl totaal vernieuwd. In deze krant vind je wat meer achtergrondinformatie bij de veranderingen.

Wil jij deze verhalen lezen en profiteren van andere voordelen? Sluit je dan aan bij SV Ajax. Onze krant Ajax Life is niet te koop in de winkel en wordt alleen verstuurd naar leden van SV Ajax.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >