Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Word jij ballenjongen of vaandeldrager bij Ajax - Standard?

Op weg naar de groepsfase van de Champions League moet Ajax zien af te rekenen met Standard Luik. We zoeken zowel ballenjongens en –meisjes, als vaandeldragers voor die superbelangrijke wedstrijd op dinsdag 14 augustus om 20.30 uur in de Johan Cruijff Arena.

02 augustus 2018 - 14:27
UsershyraDesktopajax_dataimages8aa32240a1853271d32630cd95baeffe_normal

Als Ajax de groepsfase van Champions League wil halen, zal het Standard Luik op basis van twee wedstrijden moeten verslaan. Als Ajax op dinsdagavond 14 augustus in de Johan Cruijff Arena aftrapt, heeft het de heenwedstrijd al achter de rug. Des te spannender de return in eigen huis dus. Als lid van Ajax Jonge Schare kun jij wel heel dicht op de actie zitten bij deze spannende pot!

We zijn op zoek naar twee ballenjongens of -meisjes. Zodra beide ploegen aftrappen, sta jij al klaar om in actie te komen. Jouw taak? De spelers zo snel mogelijk een nieuwe bal toegooien, als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt.

Daarnaast zoeken we twee keer vier is acht vaandeldragers, voor de vaandels van Ajax en Standard Luik. Als de spelers het veld opkomen voor de wedstrijd, tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide ploegen.

Als je wilt winnen maar het maakt je niet uit of je vaandeldrager of ballenjongen/-meisje wordt, laat dit dan weten in het formulier hieronder. Dan maak je meer kans op een plekje!

Alles bij elkaar opgeteld zoeken we tien winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met woensdag 8 augustus. We nemen door middel van een belletje contact op met de winnaars. Dit zal op donderdag 9 augustus gebeuren.

Ben je nog geen lid, maar wil je eigenlijk wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan bij Ajax Jonge Schare! Dan kun je al snel meedoen aan de eerstvolgende prijsvraag.

Prijsvraag: Ajax speelde in de voorbereiding een oefenwedstrijd tegen een andere Belgische club. Welke club was dat?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >