Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

We zoeken ballenjongens, vaandeldragers bij Ajax - Emmen

Ajax speelt zaterdag 25 augustus om 18.30 uur tegen eredivisienieuwkomer FC Emmen. Voor deze pot voetbal in de Johan Cruijff Arena schakelen we wel jullie hulp in, want we zoeken zowel ballenjongens en -meisjes, als vaandeldragers. Check snel de prijsvraag hieronder!

16 augustus 2018 - 09:55
UsershyraDesktopajax_dataimages093dd4d0423f6915dd16bfba9e442a80_normal

FC Emmen promoveerde afgelopen seizoen naar de eredivisie en is dus nieuw. Toch zal er bij Ajax geen sprake van onderschatting mogen zijn. Scherpte is vanaf de aftrap gewenst! Het is natuurlijk zaak om na de valse start tegen Heracles de tweede thuiswedstrijd van het seizoen wél te winnen.

Als lid van Ajax Jonge Schare kun je de wedstrijd tegen FC Emmen op een bijzondere manier meemaken. Op een heel bijzondere manier zelfs!

We zoeken namelijk twee ballenjongens of –meisjes. Zodra de scheids het startsignaal geeft, sta jij al klaar om in actie te komen. Jouw taak? De spelers zo snel mogelijk een nieuwe bal toegooien, als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt.

Daarnaast zoeken we twee keer vier is acht vaandeldragers, voor de vaandels van Ajax en FC Emmen. Als de spelers het veld opkomen voor de wedstrijd, tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide ploegen.

Als je wilt winnen maar het maakt je niet uit of je vaandeldrager of ballenjongen/-meisje wordt, laat dit dan weten in het formulier hieronder. Dan maak je meer kans op een plekje!

Alles bij elkaar opgeteld zoeken we tien winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met maandag 20 augustus 14.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Ben je nog geen lid, maar wil je eigenlijk wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan bij Ajax Jonge Schare! Dan kun je al snel meedoen aan de eerstvolgende prijsvraag.

Prijsvraag: FC Emmen kwam via een behaalde periodetitel en de nacompetitie in de eredivisie, maar op welke plek eindigde de ploeg vorig seizoen in de Jupiler League?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >