Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Zoon van Marley komt graag keertje zingen in de JC Arena

Ky-Mani Marley heeft een fantastische zaterdagavond achter de rug. De zoon van was van de partij in de Johan Cruijff Arena. Hij hoorde daags voor Ajax - FC Emmen (5-0) niet alleen dat zijn vader onwijs populair is onder Ajacieden, het bewijs werd voor zijn ogen gepresenteerd.

26 augustus 2018 - 19:29

Slechts een paar seconden na het in beeld brengen van Ky-Mani op de grote schermen van het stadion, werden de eerste regels van 'Three Little Birds' ingezet. En bij de opkomst voor de tweede helft klonk het bekende liedje als vanouds door het hele stadion.

“Ik heb een geweldige avond gehad! De sfeer was fantastisch, net als de energie van de mensen hier en de uitslag natuurlijk ook,” aldus Ky-Mani voor de camera van Ajax TV. “Ik heb ervan genoten om Ajax te zien spelen, het was mijn droom om in Europa een wedstrijd te bezoeken.”

Je ziet soms wel eens bekende mensen ergens voor worden uitgenodigd zonder dat ze een idee hebben hoe en wat, maar Ky-Mani heeft wel degelijk een link met Ajax. “Ik ben altijd groot fan geweest van Edgar Davids en weet nog goed dat hij hier speelde. En ik ben jaarlijks in Amsterdam, dus ik kreeg prima mee hoe het er bij de club aan toe gaat.”

“Het was een leuke verrassing dat 'Three Little Birds' massaal werd gezongen door de supporters. Dat was hartverwarmend! Ik vind het fantastisch dat mijn vader nog altijd zo populair is, lange tijd na zijn dood. Ik kan niet met woorden omschrijven hoe mooi ik dit vind!”

Het enige wat eraan ontbrak, is een duet tussen Ky-Mani en de supporters. Hopelijk komt het er op een later moment alsnog van. “Dat zou ik geweldig vinden! Laat me weten wanneer en ik kom, deal!”

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >