Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Uitvak juicht voor het eerst na doelpunt van Tadic!

We hebben al flink wat gejuicht om Dusan Tadic. Ten eerste toen het gerucht opdook, maar ook toen hij zijn handtekening had gezet en ook weer toen hij debuteerde. Er was in Graz opnieuw reden tot juichen, omdat de Serviër voor het eerst doel trof in Ajaxshirt!

03 augustus 2018 - 11:22

We horen goede verhalen over Tadic en we zien leuke dingen. Als Ajax een beetje geld durft uit te geven, kun je tenminste ook echt iemand binnenhalen! De transfer van Tadic lijkt tot dusver een schot in de roos.

Ook Tadic zelf trof de roos, waarmee we uiteraard het doel van Sturm Graz bedoelen. De flankspeler fluisterde Noussair Mazraoui even eerder in waar de bal moest komen en stond zelf op de afgesproken plek. 2-0, over en uit, Euroepese zege in de tas!

Kwalificatie voor Europees voetbal was al zo goed als zeker toen Tadic de bal binnen schoof en dus gaat het uitvak niet compleet uit zijn dak, maar de handjes gaan toch zeker de lucht. De eerste van Tadic is een feit en hopelijk volgt er meer, veel meer!

Niet alleen Tadic was scherp, ook Ventos lette op! Ventos had zijn camera meegenomen naar Oostenrijk en legde de treffer vast, net als de reactie van het uitvak. Dat is leuk om terug te kijken, check hierboven maar!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >