Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Tijd voor wat heerlijke beelden van weer een massale pogo!

We gaan niet eens meer uitleggen wat een pogo is. Wel hebben we alweer zin in de volgende. Het is fantastisch de eerste en tweede ring op zuid te zien bouncen. Als Ajacieden een feestje vieren, veert de Johan Cruijff Arena mee.

23 augustus 2018 - 16:14

Het was tijdens Ajax - Dinamo Kiev (3-1) best wel lang wachten totdat de pogo werd ingezet. Maar dat snappen we wel. Als je met 3-1 voorstaat en al te uitbundig feest viert zonder dat de stand op het scorebord vaststaat, sta je in je hemd.

Maar goed, maakt niet uit. De pogo die volgde, was het wachten dubbel en dwars waard. We hebben ervan genoten! Het is fantastisch om te zien dat vele duizenden Ajacieden met z’n allen achter de ploeg staan en het naar hun zin hebben.

We hebben recent nog zwaardere tijden gekend in de JC Arena, maar laten we hopen dat die tot het verleden behoren. We kijken liever vooruit. Naar de groepsfase, naar de volgende pogo. Naar nog meer heerlijke Europese avondjes!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >