Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

In de hekken dankzij videoscheids en Tadic laat ons juichen!

Het tripje naar Venlo is altijd lekker relaxed. Ook Ajax leek lange tijd rustig aan te doen, maar het venijn zat 'm in de staart. Kort voor tijd deed zich toch ineens een kansrijke situatie voor, toen er alsnog een penalty werd gegeven. En wat doe je dan? Juist! In de hekken klimmen!

19 augustus 2018 - 12:27

VVV-uit is een van de weinige plekken waar je nog ouderwets in de hekken kunt hangen en de Ajacieden benutten dit buitenkansje bijna ieder seizoen. We moesten er zaterdag lang op wachten, maar uiteindelijk deed de kans zich voor.

Toen Kevin Blom naar de zijlijn liep om de beelden terug te kijken, wisten we het eigenlijk al wel zeker: Ajax ging een penalty krijgen. En die kreeg het! Je moet nooit te vroeg juichen, maar je kunt wel anders zorgen dat je klaar bent om te juichen.

Precies dit is de reden waarom er alvast in de hekken wordt geklommen. Als Dusan Tadic dan ook nog eens de gegeven strafschop benut, kunnen we lekker ouderwets juichen! Je proeft de opluchting terwijl de handen in de lucht gaan, maar gelukkig heeft Ajax de eerste driepunter binnen.

Dit alles is fraai vastgelegd op video dankzij Ventos, die zijn camera had meegenomen naar De Koel. De beelden zijn leuk om terug te zien, al hopen we voortaan met iets minder opluchting te juichen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >