Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Heerlijk Europees avondje door de ogen van een Ajacied!

We hebben al heel wat mooie filmpjes voorbij zien komen, gemaakt rond Ajax - Dinamo Kiev. Maar voor deze compilatie vragen we graag nog eventjes jullie aandacht. Ga er even goed voor zitten, want dan kun je ruim zeven minuten nagenieten.

24 augustus 2018 - 11:01

Ajax versloeg de ploeg uit Oekraine met 3-1 en de sfeer en alles er omheen deed al een beetje terugdenken aan de fantastische campagne onderweg naar onze laatste Europese finale. De Ajacieden spelen volgende week ook een finale, maar dan van een ander soort.

Los van de uitkomst in Kiev kunnen we alvast een conclusie trekken: Europese avondjes in de Johan Cruijff Arena zijn de allerbeste! We kunnen al niet wachten op de volgende. Dit heeft alles te maken met de mooie dingen die zich woensdag voltrokken.

We konden drie keer juichen. De eerste keer juichten we onze vraagtekens weg – ging Donny van de Beek nu wel of niet scoren? – en de tweede en derde keer volgde een uitbarsting van pure vreugde. Heerlijk, zeker als je het dankzij @pi_alfa ook nog eens terug kunt kijken!

Juichen, zingen, de welbekende pogo en het bedanken van de spelers. Van die dingen kun je een heerlijke cocktail maken, dus laten we snel de video gaan kijken. Als je zin hebt in meer sfeerbeeld, check dan ook de samenvatting van de entrada.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >