Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

F-side gaat dankzij Tadic voor de derde keer uit zijn dak!

Europese avondjes zijn dit seizoen tot dusver een garantie voor juichen. Dat is wel eens anders geweest en dus koesteren we de fijne avondjes die we beleven in de Johan Cruijff Arena. Ook bij Ajax - Dinamo Kiev was het weer raak, tot drie keer toe zelfs!

23 augustus 2018 - 13:49

Wanneer werd er het mooist gejuicht? De ontlading na de vroege 1-0 van Donny van de Beek was enorm, inclusief een orkaan aan lawaai. De treffer van Hakim Ziyech zorgde na een moeilijke fase voor wat opluchting en toen werd het ook nog 3-1.

Als je bedenkt dat er in een helft vier doelpunten vallen, besef je allang dat het een knotsgek Europees avondje is geworden. Ook al ben je pas halverwege, je voelt dat werkelijk alles mogelijk is en tegelijkertijd niets zeker.

Toch juich je. Dat is een reflex zodra je de bal tegen de touwen ziet ploffen. Doelpunt! En direct de handjes in de lucht! Maar na de 3-1 van Dusan Tadic schep je ook ongeloof van de tribune, want wat gebeurt hier allemaal?

Het valt amper te geloven, laat staan te beseffen, maar dit alles is op video vastgelegd door Ventos en dus kunnen we het nog eens rustig terugkijken. Nagenieten noemen we dat ook wel. Dan weet je zeker dat het een mooie Europese wedstrijd is geweest. Maar we zijn er nog niet!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >