Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Dit is echt een prima samenvatting van de entrada!

Er was woensdag een goede reden om bijtijds naar de Johan Cruijff Arena te komen. Al twee uur voor de aftrap was het bij de hoofdingang van het stadion te doen. Het woord ‘voorpret’ kreeg dankzij de entrada een nieuwe dimensie.

23 augustus 2018 - 17:19

De weg voor de hoofdingang veranderde in een zee van Ajacieden, die goede zin hadden in een Europees avondje. En omdat je niet altijd vooraf weet wat zo’n avond brengt, kun je maar beter zorgen dat je het naar je zin hebt.

Precies dat is wat er vervolgens gebeurde. Er werd gezongen, geklapt, gek gedaan en sfeer gemaakt. Daar hoorde ook een beetje vuurwerk bij. En springen. En noem het allemaal maar op.

Het fijne van zo’n entrada is dat je daarna helemaal klaar bent voor de wedstrijd en eenmaal door de poortjes gewoon verder gaat waarmee je bent begonnen. Feit is in ieder geval dat de sfeer vanaf de eerste tot de laatste minuut fantastisch was, hulde!

Als je bovenstaande video van @pi_alfa checkt, zie je al het fraais voorbij komen. Het kost je een minuutje of zeven, maar dan heb je ook wat. De video van het complete wedstrijdbezoek is trouwens ook een aanrader.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >