Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

AKC: Ben jij al lid van de Ajax Kids Club?

De Ajax Kids Club is er voor de jongste supporters van onze club! Sluit je ook aan en krijg een heleboel toffe voordelen!

13 augustus 2018 - 13:36

Zo kun je als lid met korting een rondleiding doen door de Johan Cruijff Arena. Op wiens kleedkamerstoeltje neem jij een selfie? Natuurlijk krijg je als Ajax Kids Clublid ook korting in de Ajax Fanshop.

Leden vanaf zes jaar krijgen vier keer per jaar het supertoffe Ajax Kids Clubblad Ajaciedjes thuisgestuurd. Het blad staat vol leuke verhalen, interviews, posters, puzzels en prijsvragen. Wie weet nodigen we jou wel uit om een speler te interviewen! Aan het einde van het seizoen ontvang je ook nog eens het dikke vakantie zomerdoeboek! Jongere leden ontvingen afgelopen seizoen een cadeautje in de vorm van een vriendenboekje of een voorleesboekje.

Als Ajax Kids Clublid kun je ook gratis meedoen aan de Ajax Kids Tours, waar je traint als een echte Ajaxspeler. Een dag vol toffe voetbalspelletjes en wie weet komt er af en toe een speler van Ajax kijken. Of zelfs meedoen! Mascotte Lucky is sowieso altijd van de partij voor een knuffel of high-five. Knuffelen met Lucky kan sowieso tijdens ons jaarlijkse babyevenement!

Als lid kun je ook meedoen aan veel prijsvragen, waarmee van alles valt te winnen. Wat dacht je van een plek als spelersmascotte? Dan loop je met een van de Ajaxspelers het veld op voorafgaand aan thuis- of uitwedstrijden (vanaf zes jaar). Ook zoeken we altijd iemand die met Lucky het veld op wil lopen (4-5 jaar). Ook geven we kaartjes weg voor thuiswedstrijden en zoeken we kinderen voor onze Fun Games.

Fun Games? Tijdens de rust van een thuiswedstrijd van Ajax ga je dan het veld op om een doelpunt te maken. Hoe gaaf is dat? Juist, heel gaaf! Ook gaaf is de Ajax Kids Persconferentie, waar leden de Ajaxspelers eens flink mogen ondervragen.

Natuurlijk wil je als vierjarige iets anders dan als twaalfjarige. Daarom bestaat de Ajax Kids Club uit vier leeftijdsgroepen, want voor iedereen wat wils! Wil je daar meer over weten, lees hier dan snel meer en sluit je aan!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >