Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Marley zingt als bedankje 'Three Little Birds' in zijn Ajaxshirt

Hij heeft geen seconde gezongen rondom Ajax - FC Emmen. Ky-Mani kreeg een Ajaxshirt cadeau en bedankte de club op ludieke wijze voor deze geste.

28 augustus 2018 - 13:15

Ky-Mani was een van de artiesten die daags na de wedstrijd optrad op het festival Reggae Lake, in het Gaasperpark. Dat is niet ver bij de Johan Cruijff Arena vandaan. Wat dat betreft kon hij alvast een beetje oefenen voor het optreden in het stadion, want dat komt vast nog een keer.

De zoon van Bob Marley komt regelmatig in Amsterdam en volgt de club, maar had eigenlijk geen idee dat de muziek van zijn vader zo populair is onder Ajacieden. Het deed hem goed om te zien dat dit wel het geval is. Hij draagt zijn cadeau gekregen Ajaxshirt dan ook met trots.

Wij ontvingen vanmorgen een mailtje waarin bovenstaande video werd getipt. Het is leuk om Ky-Mani zo enthousiast te zien en hopelijk wordt er snel een afspraak gemaakt voor een optreden bij een wedstrijd. Wij hebben er alvast zin in!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >