Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Loop jij met een speler het veld op bij Ajax - FC Groningen?

Ajax speelt op zaterdag 15 september in de competitie thuis tegen FC Groningen. Wij zoeken weer mascottes voor deze wedstrijd, dus doe snel mee aan onze prijsvraag en wie weet loop jij straks met een speler van Ajax het veld op!

20 augustus 2018 - 14:45
mascotte-2018

De wedstrijd in de Johan Cruijff Arena begint om kwart voor negen en je kunt de volgende dag uitslapen, dus een keertje wat later naar bed vinden papa en mama vast niet erg. En reken maar dat je goed slaapt als je zoiets gaafs hebt meegemaakt!

We hebben plek voor liefst negen leden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) van de Ajax Kids Club die als mascotte met een speler van Ajax het veld op gaan. 
Oh ja, onder de Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) verloten we ook één mascotteplek. Die winnaar gaat met de altijd vrolijke Lucky het veld op. 

Wil jij ook mascotte zijn? Geef dan het goede antwoord op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 9 september meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint, krijg je twee kaartjes voor de wedstrijd, één voor jezelf en één voor je begeleider.

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen paniek! Sluit je snel aan via deze pagina. Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag.

Prijsvraag: wie is de trainer van FC Groningen?

 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >