Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ingang Zuid G van de Arena nu ook in Cruijffjasje gestoken

We zagen al de eerste beelden van de metamorfose naar de Johan Cruijff Arena en een week later zijn we weer een stapje verder. Na ingang D is nu ook ingang Zuid G in een Cruijffjasje gehuld en dat ziet er wederom mooi uit.

06 augustus 2018 - 15:21
UsershyraProjectsajax_dataimages_reports08ea69580517c27783ebd59468606deb_normal

Wie via ingang Zuid G het stadion binnenkomt, wordt op een prettige manier welkom geheten. We zien Cruijff vier keer afgebeeld bij de desbetreffende ingang. Iedere foto stamt uit een andere periode van zijn Ajaxcarrière. Zo zien we op de eerste foto nog een piepjonge Cruijff en op de laatste foto staat de illustere nummer veertien in zijn periode als trainer.

Het zijn de beelden die we allemaal kennen. Al wijzend met nummer 14 op de rug. Mooi is ook dat de wijzende vinger van Cruijff precies naar de toegangspoortjes gericht is. Dat maakt het voor bezoekers extra makkelijk om de ingang te vinden!

Twee ingangen kunnen al van checklist worden afgestreept, maar de metamorfose is nog bij lange na niet klaar. Navraag van Ajax Life bij de JC Arena leerde al eerder dat de gehele transformatie een gigantische klus is.

Deze week wordt de nieuwe vormgeving nog beter zichtbaar, want er wordt gewerkt aan het vervangen van de oude uitingen bij alle entrees. Het is de bedoeling om de metamorfose grotendeels klaar te hebben als Ajax zaterdag tegen Heracles Almelo zijn eerste thuiswedstrijd speelt.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >