Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Uitvak maakt er feestje van op jacht naar Europees voetbal!

We waren wel eens minder blij met Ajax tijdens de voorronde... Dat is een understatement van jewelste, maar het is gewoon fijn om te constateren dat het seizoen van Ajax een vliegende start kent. De Ajacieden winnen ook uit van Sturm Graz, met 1-3, en zijn zeker van Europees voetbal.

02 augustus 2018 - 02:54
UsershyraProjectsajax_dataimages_reportsa6f022bcb937c70df8428f1fa5644301_normal

De Ajacieden betraden het veld gesterkt met een 2-0-voorsprong uit de eerste wedstrijd en ook al was het in de openingsfase even zoeken, in feite kwam die marge geen moment in gevaar. Toen Klaas Jan Huntelaar eindelijk zijn kans verzilverde, stond er als het ware toch 3-0 op het bord.

Dit had vorige week al het geval kunnen zijn, maar het gebeurde pas in Oostenrijk. Fijn was het evengoed, want toen kon het uitvak echt beginnen met feest vieren! We hunkeren met z'n allen naar Europees voetbal en krijgen tot de winterstop precies wat we willen!

Het blijft voorlopig de vraag in welk toernooi Ajax uitkomt, maar dat doet er even niet toe. We gaan nog zeker vier Europese avondjes – en awaydays tegemoet – en dat hebben we het allerliefst! Als je dan ook nog eens het idee krijgt dat het wel eens een leuk seizoen kan worden, zit je geramd op een avond als deze!

De foto's zijn gemaakt door Pro Shots, aangevuld met telefoonkiekjes van Ajax Life.

Als je klaar bent met foto's kijken, is het een goed idee om je stem uit te brengen op de Ajacied van de Wedstrijd. Ondanks alle grote namen kunnen we wellicht een verrassing noteren, zo lijkt het. Maar dat is uiteindelijk aan jullie. Stemmen doe je op onze speciale wedstrijdpagina!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >