Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Uitdoelpunten pluspunt na het tonen van twee Ajaxgezichten

Het maakt niet uit wanneer, maar een Europese overwinning op vreemde bodem mag je nooit laten schieten. En helemaal niet als het bij lange na niet is gespeeld. Toch is dat exact wat Ajax zich liet gebeuren tijdens de heenwedstrijd met Standard Luik (2-2). Maar het komt goed, toch?

08 augustus 2018 - 03:50
UsershyraProjectsajax_dataimages_reports3c34de07ce2e9a5c32c1fe6342ace687_normal

De Ajacieden schoten op verplaatsing in eigen voet. Normaal gesproken tekenen we voor het maken van twee uitdoelpunten in de heenwedstrijd, want dit biedt perspectief voor het thuisduel, alleen had dit perspectief nog eens stukken beter kunnen zijn.

Ajax liet doelpunten van Klaas Jan Huntelaar en Dusan Tadic in de tweede helft ongedaan maken en daarvoor kan het maar een schuldige aanwijzen: zichzelf... En dat is nooit goed. Gelukkig staat Ajax halverwege het tweeluik aan de goede kant van de score, maar dit had beslist kunnen zijn.

Dat is het nu nog niet en dus moet Ajax in de Johan Cruijff Arena volle bak geven. Twee Europese uitwedstrijden op rij winnen – in een week tijd – bleek te veel van het goede, maar de gemaakte treffers op Belgische bodem kunnen alsnog van waarde blijken. Dat weten we volgende week.

De foto's zijn gemaakt met een telefoon van Ajax Life, het betere werk komt van Pro Shots.

Als je ondanks de remise in Luik wilt stemmen op de Ajacied van de Wedstrijd, houden wij je natuurlijk niet tegen. We hebben genoeg goeds gezien om de stembussen te openen. Het was heus geen kommer en kwel, doordrukken zat er alleen niet in. Stemmen doe je op onze speciale wedstrijdpagina!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >