Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Lekker een biertje drinken en training kijken in Graz!

We zijn nu een half dagje in Graz en er valt ons één ding op: het is allemaal zo relaxed! Bijna alles kan, niemand doet moeilijk en de prijzen zijn schappelijk. Als Sturm Graz ook zo rustig aan doet... Het schijnt echter te gaan stormen. Maar bij de training zagen we nog geen donkere wolken.

01 augustus 2018 - 00:01
UsershyraProjectsajax_dataimages_reportsdbd4bc513cea7e80e5f460fe96b48c95_normal

Ajax gaat de return in Oostenrijk met een voorsprong van 2-0 tegemoet en die uitgangspositie valt riant te noemen, maar het blijft wel Ajax tijdens een Europese voorronde: dan is werkelijk waar niets zeker, zolang er nog niet is afgefloten.

Toch zit het sfeertje er dankzij de zege voor eigen publiek lekker in. We hebben zin in de tweede wedstrijd van Ajax. Lukt het de ploeg om opnieuw zo'n leuke wedstrijd te spelen en door te stoten? Dan houdt dat lekkere sfeertje waarschijnlijk aan. Loopt het mis? Tsja...

Dat scenario bestond dinsdag in ieder geval niet in ons hoofd. We waren juist aangenaam verrast. Wie van jullie heeft wel eens eerder meegemaakt dat je bier kon krijgen tijdens het kijken naar de training? Sterker nog, wie van jullie maakte mee dat het bier naar je toe werd gebracht?! Wij niet!

De foto's zijn deels van Pro Shots en deels gemaakt met een telefoon van Ajax Life.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >