Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Eerste thuisduel Ajax lijkt wel aflevering van GTST

Je kunt Ajax een zomertje uitzetten, na drie jaar weer aanhaken of zelfs na tien jaar eens kijken hoe de club het ervan afbrengt. Het blijkt het aloude liedje, want Ajax speelt zo slecht dat het niet weet te winnen van Heracles Almelo (1-1). Er wordt direct gemorst.

12 augustus 2018 - 00:17
UsershyraProjectsajax_dataimages_reports4780fdeb30101fad2e3286ad4a47cc19_normal

Het is net Goede Tijden, Slechte Tijden. Je kunt het jaren niet kijken en als je dan weer aanhaakt, zit je er gelijk weer middenin. Het maakt niet uit wie er rechtsbuiten staat of de openingsscène speelt, je zit er gelijk weer middenin.

Helaas moeten we Ajax met GTST vergelijken, want de avond van Heracles-thuis had veel weg van een halfuurtje televisie. Spelers werden gespaard, leken er met hun koppie niet bij en misschien was er zelfs wel weer sprake van onderschatting.

De wil ontbrak, het goede spel ontbrak en de kansen die zich voordeden, werden niet afgemaakt. Het goede gevoel van de afgelopen weken is alweer weg, de druk staat er komende week volop.

Thuis tegen Standard Luik en uit bij VVV-Venlo moet worden gewonnen, anders is het direct foute boel. Laten we hopen dat het goede gevoel snel terug is, want van al deze frustraties wordt niemand vrolijk.

De foto’s zijn van Pro Shots en Sjoerd Tullenaar.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >