Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

De mooiste beelden van die o zo geweldige, massale pogo!

De tussenstand bij Ajax - Standard Luik vormde alle aanleiding om eens even een goed feestje te vieren op de tribune. Het gebeurt ook weer niet zo vaak dat een Europees potje met ruime cijfers (3-0) wordt gewonnen. Er werd daarom besloten een pogo in te zetten.

15 augustus 2018 - 16:16

Het was best een goed idee om die pogo te beginnen, zo bleek. Binnen een mum van tijd stonden zo’n beetje alle aanwezige Ajacieden op de eerste ring zuid met hun rug naar het veld. En op de tweede ring dus ook, dat is zelden vertoond!

De befaamde Gelbe Wand van Borussia Dortmund zien we wel eens zo tekeer gaan, maar een wit-rood-witte variant in de Johan Cruijff Arena? Dat gebeurt niet zo snel. Maar nu dus wel. We waren een beetje verbaasd, maar vonden het bovenal onwijs tof!

En juist omdat het zo tof was, hebben we even ons best gedaan en wat mooie beelden bij elkaar gespeurd. Je kan en mag niet verwachten dat we bij iedere thuiswedstrijd zo staan te springen, dan gaat het bijzondere er snel af, maar dit smaakt wel degelijk naar meer.

Het is fantastisch om vele duizenden Ajaxsupporters zo uit hun dak te zien gaan. Zoiets doe je niet zomaar, er moet een goede aanleiding voor zijn. Hopelijk staan we dit seizoen nog vaker zo vrolijk op de tribunes, zowel op Europese avondjes als in de eredivisie.

Hieronder staan de mooiste video's die we hebben kunnen vinden.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >