Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
[

Beelden van de laatste training en groetjes uit Kiev!

We zijn in Kiev, want daar staat Ajax aan de vooravond van een wellicht memorabele wedstrijd. Stelt Ajax hier dinsdagavond deelname aan Champions League veilig? We weten het snel. Ondertussen maakten we wat foto’s van de stad en de laatste training.

27 augustus 2018 - 23:07
UsershyraProjectsajax_dataimages22d89731e7144a492d5b4bd4d4607c66_normal-1

Ajax treft Dinamo Kiev in het NSK Olimpiejsky, oftewel het Olympisch Stadion. Dit machtige bouwwerk kan een dikke 70.000 supporters huisvesten, maar die zullen er dinsdagavond niet allemaal zijn. Er zijn zo’n 30.000 kaartjes van de hand gedaan en de verwachting is dat er nog 10.000 worden verkocht op de wedstrijddag. Vanuit Nederland reizen 278 Ajaxsupporters hun club achterna, waarvoor hulde.

Tijdens de training was het goed te zien dat David Neres voluit kon gaan. Erik ten Hag wilde tijdens de persconferentie nog niet kwijt of de Braziliaan gaat spelen, maar wat we van Neres zagen was hoopvol. Het oogde allemaal erg soepel en de aanvaller leek op het oog geen last meer van zijn hamstring te hebben. Ten Hag weet dat de belangen groot zijn, maar wil ook geen grote risico’s lopen met Neres. Het is even afwachten hoe het met de fysieke gesteldheid van Neres staat na de oefensessie.

Afijn, dit is natuurlijk niet voor niks een fotoverslag, dus snel door naar de foto’s. Hieronder treffen jullie een fijne selectie beelden van de stad Kiev, de twee stadions en de uiteraard de laatste training. De plaatjes zijn van Pro Shots en Ajax Life.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >