Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

AKC: Ajaciedjes nummer 1 vrijdag 24 augustus op de deurmat!

Gelukkig, het nieuwe voetbaljaar is begonnen. Ajax voetbalt weer en dat vinden we allemaal hartstikke fijn. Eindelijk weer onze helden aan het werk zien. Je hebt het vast gemist! Gelukkig is ook het Ajax Kids Clubblad terug. Deze valt vrijdag bij onze leden (vanaf 6 jaar) op de deurmat!

20 augustus 2018 - 12:15

In de nieuwe Ajaciedjes lees je weer een hoop leuke dingen. Wist je bijvoorbeeld dat Nico Tagliafico heel erg van tekenen houdt? Hij is er nog hartstikke goed in ook! We genoten trouwens heel erg van al jullie mooie vakantiefoto's met het Ajaciedjes Zomerboek. Het was moeilijk om een winnende foto te kiezen, maar het is gelukt.

En wil je alles weten over Zakaria Labyad? Wij stelden hem de vragen die jullie ons stuurden. Oh, en maak vast een plekje vrij op je slaapkamermuur, want we hebben posters voor je van Dusan Tadic en Noussair Mazraoui! Ook gingen we langs Benno Nihom, de trainer van de Ajax Vrouwen.

Wil je Ajaciedjes ook ontvangen? Sluit je dan aan bij de Ajax Kids Club!

Check dit filmpje voor meer info over de Ajax Kids Club!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >