Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Word jij ballenjongen of vaandeldrager bij Ajax - Sturm Graz?

We zoeken ballenjongens en -meisjes voor de superbelangrijke wedstrijd tegen Sturm Graz op woensdag 25 juli, aftrap 20.30 uur. Maar dat is nog niet alles! We zoeken ook nog acht vaandeldragers!

09 juli 2018 - 10:38
UsershyraDesktopajax_dataimages93030d88f5f0da0c9f6ed1bc0f82b23a_normal

We hoeven jullie vast niet uit te leggen hoe belangrijk de wedstrijd tegen Sturm Graz is. Als Ajax de Champions League wil halen, dan is een goed resultaat tegen de Oostenrijkers van groot belang. En jij kunt als lid van Ajax Jonge Schare wel heel dicht op de actie zitten bij deze spannende seizoensopener!

Want als beide ploegen aftrappen, sta jij als ballenjongen of -meisje al in de startblokken. Jouw taak? De spelers zo snel mogelijk een nieuwe bal toegooien, als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt.

Daarnaast zoeken we twee keer vier is acht vaandeldragers, voor de vaandels van Ajax en Sturm Graz. Als de spelers het veld opkomen voor de wedstrijd, tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide ploegen.

Als je wilt winnen maar het maakt je niet uit of je vaandeldrager of ballenjongen/-meisje wordt, laat dit dan weten in het formulier hieronder. Dan maak je meer kans op een plekje!

Alles bij elkaar opgeteld zoeken we tien winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met zondag 15 juli. We nemen contact op met de winnaars!

Prijsvraag: Ajax lootte Sturm Graz, maar kon ook een ploeg uit Griekenland loten. Weet jij welke?

Ben je nog geen lid, maar wil je eigenlijk wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan bij Ajax Jonge Schare! Dan kun je al snel meedoen aan de eerstvolgende prijsvraag.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >