Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win de tenues van de Ajax Jonge Schare vaandeldragers!

We hebben een leuke prijsvraag voor leden van Ajax Jonge Schare. We maken ons op voor een nieuw seizoen en dit betekent dat we met wat oude tenues zitten. Wat is een beter idee dan die te verloten? Precies, geen idee, dus dat gaan we maar gewoon doen!

11 juli 2018 - 10:50
UsershyraDesktopajax_dataimagesd0df2aa0ff622cdb1d74044b629d798e_normal

Grote kans dat je als lid van Ajax Jonge Schare weet dat bij elke thuiswedstrijd acht Jonge Schareleden het veld op mogen als vaandeldrager. Er zijn twee keer vier leden nodig om bij de opkomst netjes de vaandels te tonen.

We hebben dus acht tenues (shirtje, broekje, kousen) liggen om te verloten. Vier thuistenues en vier uittenues. De kleding is van vorig jaar, maar dat maakt allemaal niet zo veel uit. Het thuisshirt van vorig jaar is geweldig mooi en ook het blauwe uittenue viel best in de smaak!

We verloten tenues in diverse maten, vandaar dat we jullie bij het invullen van de prijsvraag vragen om ook je maat door te geven. Dit voorkomt teleurstellingen en je wint altijd passende kledij. Het kan zijn dat de maat van shirt en broekje afwijken, maar dat is even niet anders.

Geef ook even aan of je een thuis- of uittenue wil. Als het je niet uitmaakt, dan kun je dat ook invullen. Je maakt dan uiteraard iets meer kans om een setje te winnen.

Om kans te maken op de winst, moet je hieronder een goed antwoord geven op de onderstaande prijsvraag. Meedoen kan tot en met zondag 22 juli. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Nog geen lid, maar wil je voortaan wel kans maken op onze prijzen? Sluit je snel aan! Je kunt dan meedoen aan de volgende prijsvraag.

Prijsvraag: wie maakte ooit het allereerste officiële doelpunt voor Ajax in de Johan Cruijff Arena, toen nog Amsterdam Arena?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >