Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Zo wordt verloren zoon Blind onthaald in de JC Arena

Het was om allerlei redenen een mooie avond in de Johan Cruijff Arena. Ajax mocht weer voetballen, het speelde hartstikke leuk en naast een aankoop werd ook een kind van de club in de armen gesloten. De terugkeer van Daley Blind was een prachtig moment.

26 juli 2018 - 17:19

Daley sloot pas vorige week aan bij de selectie en kampt daardoor nog met een kleine achterstand, vandaar dat hij niet aan de aftrap stond. Misschien is het achteraf allemaal wel mooier zo. Bij een basisplaats hadden we hem niet zo uitgebreid kunnen begroeten.

In plaats daarvan konden we applaudisseren toen Daley ging warmlopen en nogmaals toen hij tussen de lijnen verscheen. Tussendoor werd uitgebreid gezongen. Het leuke van deze video is ook nog eens hoe je liedjes in elkaar hoort overgaan.

Of een poging hiertoe hoort mislukken. Dat hoort erbij, zo is het leven op de tribunes. Het is sowieso fijn om te constateren dat er op de tribunes volop leven in de brouwerij was. Het moet weer leuk worden bij Ajax, zowel tussen als naast de lijnen.

Er is tijdens dit Europese avondje een prima eerste aanzet gegeven en laten we hopen dat dit inderdaad pas een startschot blijkt! De video is overigens van Ventos. We raden jullie aan om zijn YouTube-kanaal te checken waarop nog veel meer beelden staan.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >