Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Dit is gewoon een heel leuk interview met Neres

We kunnen wel een schreeuwende kop boven dit artikel plaatsen, maar het is iets te gemakkelijk om David Neres te linken aan een coffeeshop. Het doet Neres te kort, het doet dit interview met de rechtsbuiten van Ajax te kort. Dus als je even tijd hebt!

02 juli 2018 - 16:42

Het vraaggesprek tussen Neres en de vloeiend Portugees sprekende verslaggever van AT5 duurt tien minuten en er komen allerlei onderwerpen voorbij. Als je ervoor gaat zitten, vliegt de tijd nog voorbij ook.

Neres vertelt honderduit, het is maar net wat hem wordt gevraagd. Hij vertelt over zijn leven op IJburg, zijn ontdekkingstocht door Amsterdam en de verwachtingen bij Ajax omtrent het nieuwe seizoen. Die verwachtingen zijn trouwens hoog.

Waar Justin Kluivert droeg was met een transfer en zijn zin kreeg met een overgang naar AS Roma, heeft Neres nog geen plannen om Ajax te verlaten. De Braziliaan wil eerst nog beter worden. Het liefst zo goed dat hij ook wordt opgeroepen voor Seleção.

Zo ver is het nu nog niet. Afijn, tijd om het interview aan te slingeren. Veel kijkplezier! Als je trouwens meer AT5 over Ajax wilt, is er ook nog een video met Carel Eiting en Kaj Sierhuis.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >