Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

AKC: Ajaxmeisje Bobbie speelt Lieke Martens in tv-reclame

Dit is leuk, erg leuk! Lieke Martens speelt de hoofdrol in een nieuwe tv-reclame van Calvé Pindakaas. De reclame is heel bekend, maar wie is toch de jonge Lieke die we op het veld zien? Dat is het negenjarige Ajaxmeisje Bobbie Kind.

17 juli 2018 - 10:58

Martens treedt in de voetsporen van Pieter van den Hoogenband en Robin van Persie, van wie eerder in beeld werd gebracht dat ze groot werden door pindakaas te eten. De voetbalster van FC Barcelona is de eerste vrouwelijke sporter in een reclame als deze.

Om terug in de tijd te gaan, moest wel een jonge Lieke werden gevonden. Dat is gelukt! De keuze viel op de talentvolle Bobbie. Zij is negen jaar oud en is een Ajaxmeisje. Bobbie maakt deel uit van de talentengroep met geboortejaar 2008-2010.

Bobbie voetbalt ook als spits bij SC Buitenveldert, omdat de Ajaxmeisjes maar één keer in de week samenkomen om te trainen. Als Bobbie zo doorgaat, zien we haar misschien wel terug bij de Ajax Vrouwen! Of in een volgende reclame voor pindakaas!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >