Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
[

Het valt moeilijk te zeggen waar gelijkspelend Ajax staat

Ajax kwam donderdag tegen Wolverhampton Wanderers niet verder dan een 1-1-gelijkspel. Het spel was pover en de ploeg oogde nogal tandeloos en ongevaarlijk. We zijn er niet geheel gerust op en toch kan alles over een week anders zijn.

19 juli 2018 - 18:47
UsershyraProjectsajax_dataimages_reportsd04dd7ec6f1801c5b490d90cfcc7f1fd_normal

Veel is nog in nevelen gehuld. Wellicht staat Daley Blind volgende week in de basis, maar misschien ook niet. Hij begon tegen de Wolves nog op de bank, waardoor Frenkie de Jong centraal achterin begon en Carel Eiting op zes. Misschien schuift Frenkie tegen Graz al door naar het middenrif, maar we weten het simpelweg niet. 

Verder viel op dat Klaas Jan Huntelaar de voorkeur kreeg boven Kasper Dolberg. De Deen mag later deze donderdag starten tegen Walsall FC. Het lijkt er nu op dat de tegen Wolverhampton onopvallende Huntelaar de voorkeur geniet van Erik ten Hag, maar het is even afwachten wat Dolberg doet in het tweede oefenduel van de dag.

Verder keken Hakim Ziyech, Lasse Schöne en Max Wöber vanaf de kant toe met pijntjes. Donny van de Beek speelde wel, al moeten de zaken met hem en Frenkie niet overhaast worden. Tot slot weten we nog niet of Dusan Tadic kan starten tegen Sturm Graz en weten we wel dat Zakaria Labyad voor die wedstrijd is geschorst. Noa Lang mocht daarom opdraven tegen de Wolves, maar echt opvallen kon hij niet.

Hoe dan ook, een wedstrijd van Ajax levert altijd plaatjes op. Die zie je hieronder. De wedstrijdfoto's zijn van Pro Shots, de andere plaatjes van onze man ter plaatse. 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >