Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajacieden werken tegen Steaua aan het goede gevoel

Het is tijdens de voorbereiding altijd erg moeilijk inschatten hoe Ajax ervoor staat. Het oefenpotje in Hattem, met de grote namen, maakt duidelijk dat er heus wel voetbal in de ploeg zit, maar ook dat diverse internationals best bruikbaar zijn. De Ajacieden blijven dan ook steken op 1-1.

08 juli 2018 - 20:03
UsershyraProjectsajax_dataimages_reports03702152497bcf65b37826ffd37e8a8f_normal

Ajax bereidt zich deze zomer in de hoogste versnelling voor op het nieuwe seizoen, maar het is de vraag of al plankgas kan worden gegeven. Er zijn blessures, afwezigen en transfers die nog moeten worden afgerond.

Het basiselftal kan er straks tegen Sturm Graz wel eens heel anders uitzien dan tegen FC Steaua. De club uit Boekarest heeft een turbulente tijd achter de rug, maar acteert nog altijd op het Europese niveau en dus is een gelijkspel met het betere van het spel voor Ajax ook weer niet zo gek.

Toch hoop je stiekem op een overwinning, al is het maar omdat winst tegen een serieuze club nog altijd ontbreekt. Het komt er op het terrein van de plaatselijke VV uit Hattem helaas niet van. Nog even geduld, er wordt gesleuteld. Als er wordt gewonnen van Sturm Graz is een remise tijdens een oefenpotje alweer snel vergeten.

De foto's zijn van de Brouwer en Pro Shots.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >