Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Eerste muurtjes nieuwe supportershome op hun plek

De bouw van het nieuwe supportershome vordert gestaag. Dik drie jaar na de alles verwoestende brand die het oude home in de as legde. We schoten verse plaatjes voor jullie.

16 juli 2018 - 11:05
UsershyraProjectsajax_dataimages_reportsa4cb8003b8dd814ccfe37c9141c7194d_normal

Het nieuwe honk komt aan de zuidkant van het stadion, in de parkeergarage onder de Johan Cruijff Arena, tussen ingang H en M. Het nieuwe supportershome moet plaats bieden aan zo’n 900 supporters.

Navraag leert dat de bouw van het supportershome op schema ligt en dat is altijd prima nieuws om te kunnen melden. Op de foto’s hieronder zien jullie dat de eerste muurtjes zijn gezet en zo kun je al een beetje lijn zien in wat straks de plek wordt waar menig biertje wordt geschonken en gedronken.

Eerder lazen we in fanzine De Meersche Helden al dat het home vier in- en uitgangen krijgt en gemakkelijk bereikbaar wordt voor rolstoelen. In het home komen onder andere drie barren, een flinke rookruimte en een kantoor.

De ontmoetingsplek gaat op wedstrijddagen vier uur voor het begin van de wedstrijd open en na afloop is het home gesloten. Ajax wordt eigenaar van het home en de stichting bestuur supportershome de uiteindelijke huurder.

Bouwbedrijf Van den Engel uit Maarssen neemt de bouw van het home voor zijn rekening met begeleiding van NL Bouwmeesters. De wens is om het supportershome in de winterstop van seizoen 2018/2019 te kunnen openen, zo lazen we eerder op de website van Ajax.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >