Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Zware trainingsweek Ajax in Klosterpforte in beeld

Een rondje footgolf, een oefenpotje op een ogenschijnlijk afgelegen bijveld, flink aan de gewichten hangen, de traditionele bosloop en tal van trainingsvormen. Ajax is weer begonnen en maakt zich klaar voor Sturm Graz en een nieuw seizoen.

29 juni 2018 - 15:35
UsershyraProjectsajax_dataimages_reports2e7f3b73bdb3e033de7d734d9ecd07a5_normal

De trainingsweek van Ajax in het pittoreske Duitse Klosterpforte nadert zijn eind. Een mooie week waar Ajax onder prima omstandigheden toewerkte naar de start van een nieuwe voetbaljaargang en de twee duels met Sturm Graz in het bijzonder.

In een groep zonder WK-gangers, maar vol jong talent, zien we al de hele week lachende gezichten. De sfeer lijkt opperbest en alleen dat al is gewoon goed om te zien. Laten we met z'n allen hopen dat er straks alle reden is om te blijven lachen. Aan de inzet van de staf en de spelersgroep zal het deze dagen niet liggen, zo veel is duidelijk.

Hieronder hebben we een flink setje foto's voor jullie uiteengezet, zodat jullie een beetje een beeld krijgen van wat er deze week zoal gebeurde in Duitsland. Het zijn kiekjes die ons in elk geval een goed gevoel geven en hopelijk jullie ook. Zie het als een stukje voorpret op wat komen gaat.

De foto's zijn van Pro Shots en Ajax Images.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >