Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Johan Cruijff Arena

Win nieuwe thuisshirt en privérondleiding door Arena!

Ajax maakt binnenkort het nieuwe thuisshirt bekend en dan hangen de nieuwe tricots in de Ajax Fanshops bij de Arena en in de Kalverstraat. Jij kunt een van de eersten zijn die het nieuwe thuisshirt aantrekt. Hoe? Lees snel verder!

14 juni 2018 - 19:20
UsershyraDesktopajax_dataimages3abc5f26ed2352aecbd1def5ca672ce1_normal

We mogen namelijk nieuwe thuisshirtjes weggeven, maar alleen aan een lid van Ajax Life en een lid van Ajax Jonge Schare. Deze twee prijswinnaars mogen ieder ook nog eens een introducee meenemen. Oh en je mag ook zelf de bedrukking uitkiezen, die krijg je er gratis bij. Mooie deal toch?

Maar dat is nog niet alles! Nadat je het nieuwe thuisshirt hebt gekregen (datum vooralsnog onbekend), krijgen jij en je introducee ook nog eens een privérondleiding door de Johan Cruijff Arena! Zo zie je de kleedkamer van Ajax van dichtbij en kun je eens voelen hoe de reservebank van Ajax zit.

Om kans te maken op deze toffe prijs moet je onderstaande prijsvraag goed invullen. Meedoen kan tot en met maandag 18 juni. 

Ook meedoen aan onze prijsvragen? Sluit je dan hier aan!

Prijsvraag: waarom bestaat het Ajaxlogo uit elf lijnen?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >