Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Samenvatting oefenduel Ajax - Preußen Münster

Bij oefenpotjes in de voorbereiding is het altijd de vraag hoeveel waarde je moet hechten aan een verliespartij. Zo verloor Ajax dinsdag op een bijveldje met 3-1 van Preußen Münster, derde divisionist in Duitsland. Hoewel de uitslag anders doet vermoeden, speelde Ajax bij vlagen alleraardigst voetbal.

27 juni 2018 - 10:15

Het oefenpotje werd achter gesloten deuren afgewerkt op dag twee van het trainingskamp in Klosterpforte. Erik ten Hag wilde zoveel mogelijk spelers aan het werk zien en liet voor rust een ander elftal spelen, dan na rust. Na de pauze kregen veel talenten de mogelijkheid om ‘hun neus tegen het venster te duwen’, zoals Ten Hag dat zo mooi omschrijft.

Toch waren vooral de Ajacieden voor rust best aardig op dreef, zo blijkt ook uit de samenvatting die Ajax online heeft gezet. De ploeg had vaker moeten scoren, maar de kansen werden niet benut. Het strookt ook met de teksten die Ten Hag na afloop sprak. We zien vooral dat Ajax in de omschakeling een aantal goals krijgt te verwerken, dus dat is wel een terecht punt van aandacht.

Hoe dan ook, de camera’s van Ajax Media waren aanwezig in Duitsland. De beelden van het oefenduel staan nu online, dus aan jou om zelf een oordeel te vellen over de dingen die je ziet!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >