Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Voorbereiding op het nieuwe seizoen gaat nu echt van start

Het is weliswaar nog officieus, maar toch. Seizoen 2018/2019 is voor Ajax gestart. Het WK is nog in volle gang, maar de Ajacieden moeten zich al voorbereiden op wat komen gaat. Er staat een belangrijke zomer voor de deur.

20 juni 2018 - 18:02
UsershyraProjectsajax_dataimages_reportsa6f85a8e0d51e63a68aa9e3f7824c2bd_normal

Er moet de komende weken een stevig fundament onder het seizoen worden gelegd. Ajax moet zich nog zien te plaatsen voor Europees voetbal en een goede start in de eredivisie is van harte gewenst, omdat inhaalraces lang niet altijd slagen.

Erik ten Hag stapte in zonder uitgebreide voorbereiding en krijgt nu de kans om zijn visie uit te rollen. Als hij dingen wil veranderen bij Ajax, is dit het moment om spijkers met koppen te slaan.

De trainer hoopt dit te doen met een selectie die goeddeels intact blijft. Tot op heden is dat het geval, maar de stemming kan natuurlijk zomaar omslaan. En we stippen ook nog even aan dat de internationals op z’n vroegst volgende week instromen.

De rest hangt af van de ontwikkelingen op het WK. Al is er ook nog de ziekenboeg, die op dit moment een tikje beter is gevuld dan we graag zouden zien. Kortom, er zijn genoeg vraagtekens rondom Ajax. De komende weken volgen antwoorden!

De foto’s van de eerste veldtraining zijn van Pro Shots.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >