Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax scoort zeven keer tijdens eerste oefenpotje

Pezen in de provincie! Het is altijd heerlijk als Ajax op bezoek gaat bij amateurs. Het is een mooi teken dat er een nieuw seizoen voor de deur staat. En als er een nieuw seizoen voor de deur staat, zijn we als vanzelf benieuwd. Het eerste oefenpotje werd alvast ruim gewonnen (0-7).

23 juni 2018 - 23:05
UsershyraProjectsajax_dataimages_reportsc3c473bff984e98976fabb292285aeb9_normal

De Ajacieden slaagde erin om zeven doelpunten te maken tegen de amateurs van VVSB. Je kent de ploeg uit Noordwijkerhout wellicht als die stuntclub van het KNVB-bekertoernooi, dus in die zin is het misschien maar goed dat er werd geoefend in plaats van gebekerd.

De ploeg van Erik ten Hag had de zaken goed onder controle op sportpark De Boekhorst. Het was misschien even tien minuten zoeken, maar toen begon het te draaien. Teun Bijleveld werd in de boeken bijgeschreven als eerste doelpuntenmaker van het seizoen en Kaj Sierhuis is en blijft scherp.

De tweede helft viel helaas een beetje tegen. Vijf van de zeven doelpunten vielen in de eerste drie kwartier. Het was tijdens de tweede helft soms zelfs een beetje saai. Misschien had het ermee te maken dat VVSB niet meer probeerde aan te vallen, wie weet moeten de grote namen eventjes inkomen.

We zijn niet van plan om ons nu al zorgen te maken. Dat is iets voor later. De voorbereiding is pas net begonnen en het aftellen richting 25 juli duurt nog een tijdje. Eerst maar eens het fotoverslag checken van een potje pezen!

De foto's zijn van Pro Shots en de Brouwer.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >