Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Besloten oefenduel met Preußen Münster in foto's gevat

Ajax verloor dinsdag het besloten oefenpotje tegen het Duitse Preußen Münster. Voor rust zag het spel van de Ajacieden er prima uit, maar na rust voetbalde de Duitse opponent zich via snelle uitbraken naar een 3-1-zege.

26 juni 2018 - 18:10
UsershyraProjectsajax_dataimages_reports0d54095a68a30bfb74377d91f95afd61_normal

Beide helften stond er een compleet ander Ajax op het veld. Erik ten Hag kon zo in totaal 22 Ajacieden aan het werk zien en dat ging voor de thee beduidend beter dan na de onderbreking. Opvallend was dat de pas zestienjarige Ryan Gravenberch de eerste helft mocht spelen, in een ploeg waarin we juist veel spelers uit Ajax 1 ontwaarden.

Na rust kwam veel jong talent binnen de lijnen. Zo zagen we Nicolas Kühn langs de lijn stuiven en dat gold ook voor de watervlugge Ché Nunnely. Verder bemanden Perr Schuurs en Sven Botman de centrale posities achterin en waren Jurgen Ekkelenkamp, Dani de Wit en Teun Bijleveld op het middenrif te vinden.

Afijn, we hebben een aantal aardige wedstrijdplaatjes voor jullie op een rijtje gezet. Zo krijgen jullie toch het gevoel er een beetje bij te zijn geweest, zo achter de gesloten deuren van dit oefenduel. De foto’s zijn van onze vrienden van Pro Shots.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >