Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Alle details nieuwe thuisshirt Ajax onder de loep!

Zoals elk jaar is het voor veel supporters weer spannend hoe het nieuwe thuisshirt van Ajax eruit ziet. De club presenteerde het nieuwe Adidas-tricot, waarin een aantal dingen opvallen. We hebben wat detailplaatjes voor jullie op een rijtje gezet!

22 juni 2018 - 10:29
UsershyraProjectsajax_dataimages_reportsa3ed6c110274a664170ccce0018207c8_normal

Wie even snel kijkt, zou kunnen denken ‘huh, maar is dat niet het shirt uit 2012/2013?’ Er zijn inderdaad veel raakvlakken, maar als we inzoomen zien we toch een aantal verschillen en nieuwigheidjes.

Laten we starten met het meest opvallende aspect: het geweven patroon in de rode baan. Deze doet zeer denken aan het patroon dat we kennen van het iconische blauw-rood-witte uitshirt uit seizoen 1989/1990 met groot TDK op de borst.

Het patroontje valt vooral van dichtbij goed op, doordat de geweven rode draad net even meer glimt dan de rest van het rood in de traditionele baan. Op de achterkant van het shirt keren de drie witte kruisjes terug onder de kraag. Deze andreaskruisjes zagen we ook al op het thuisshirt van afgelopen seizoen.

Verder valt natuurlijk direct op dat de rode Adidasstrepen terugkeren op de schouders, op het broekje en op de sokken. Het shirt is voorzien van een v-hals in overwegend witte kleur en de biezen aan de mouwen kennen een dunne rode lijn.

Tot slot is het Ajaxlogo niet direct op de borst en op de broekspijp gestikt. De logo’s zijn keurig op ronde emblemen gestikt, die vervolgens hun weg vonden naar de nieuwe wedstrijdkleding.

Bevallen de plaatjes hieronder je? In de online fanshop van Ajax kun je het nieuwe shirtje direct bestellen.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >