Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Spelers nemen na teleurstellend seizoen afscheid van uitvak

Was het leuk tijdens Excelsior-uit? Mwah, we liepen eerlijk gezegd niet over van enthousiasme. Zo’n beetje iedereen moest oprotten en bij de doelpunten kon er slechts een klein applausje vanaf. Toch kwamen de spelers de supporters nog even bedanken.

07 mei 2018 - 10:12

Ajax won in Kralingen met 1-2, maar eigenlijk is iedereen vooral blij dat het seizoen er nu definitief opzit. Dit gevoel overheerste al toen vorige week de laatste thuiswedstrijd, in de Johan Cruijff Arena, op het programma stond.

Het uitvak liet in Rotterdam blijken er flink klaar mee te zijn. Lamprou moest oprotten, Ten Hag moest oprotten, het bestuur ook graag en ga zo maar door. De invalbeurt van Cassierra werd wel weer met veel geklap begroet.

Hoe dan ook, als het laatste fluitsignaal eenmaal heeft geklonken, moet er even afscheid worden genomen. Dus kwamen de spelers nog een keertje richting de 400 meegereisde Ajacieden. Het ging allemaal niet van harte, maar er werden nog wat shirtjes in het publiek gegooid.

En er klonk nog een keertje applaus, zoals je kunt nagaan op de beelden van Ventos. Maar we hopen van harte dat we volgend jaar rond deze tijd een meer innige band met club plus spelers hebben en allemaal weer echt blij zijn met elkaar.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >