Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Plezier en fanatisme op ons voetbaltoernooi in JC Arena

Het is inmiddels een traditie en een hele fijne: voetballen in de Johan Cruijff Arena voor leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare. Leeftijd maakt daarbij niet uit, jong of oud, voetballen op het heilige gras van de Arena is gewoon heel gaaf!

11 mei 2018 - 13:06
UsershyraProjectsajax_dataimages_reports86732d4d227e3473688bcdb69e53e90b_normal

Het eredivisieseizoen zit erop, Ajax sluit het jaar af in Dubai en dus hadden we als Supportersvereniging Ajax de Johan Cruijff Arena even helemaal voor onszelf. Dat zijn precies de momenten waarop we toffe dingen voor onze leden kunnen organiseren en daar werd gretig gebruik van gemaakt!

Ons voetbaltoernooi was dan ook binnen een mum van tijd helemaal volgeboekt. Plezier stond bij de voetballers en voetbalsters duidelijk voorop, maar ook het fanatisme spoot bij sommigen uit de oren. Slidings waren verboden, maar verder trokken de spelers alles uit de kast voor de overwinning!

En elke overwinning bracht de spelers dichterbij de kampioensschaal. Er werden er twee schalen uitgereikt, eentje voor de kampioenen van Ajax Life en natuurlijk eentje voor de helden van Ajax Jonge Schare.

Check snel ons fotoverslag en beleef het toernooi nog eens opnieuw!

Wil jij volgend jaar ook mee doen aan ons voetbaltoernooi in de Arena? Sluit je dan snel aan bij Ajax Life of Ajax Jonge Schare!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >