Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Video: Gaaf! Lucky op bezoek bij Ajax Kids Clublid Liam

Ajax Kids Clublid Liam Poeser (5 jaar) schreef een super mooie brief voor Lucky. Daarom stapte Lucky in de auto richting Bovenkarspel, om Liam een bezoekje te brengen bij hem thuis. Check snel de video om te zien wat een toffe dag de twee hadden!

07 mei 2018 - 14:15

Liam stond samen met zijn broertjes al voor het raam te wachten op Lucky. Het was natuurlijk best wel even spannend, want Lucky staat niet iedere dag opeens in je woonkamer.

Net als alle andere Kids Clubleden van 4 tot en met 5 jaar, kreeg Liam een vriendenboekje thuisgestuurd. En als Lucky dan langskomt, moet hij daar natuurlijk wel even in schrijven. Zo schreef Lucky bijvoorbeeld op dat hij in de Johan Cruijff Arena woont, en dat zijn lievelingskleur rood/wit is.

Liam liet ook zijn slaapkamer aan Lucky zien. Er hangt al een mooie Ajaxposter, maar als Liam 6 jaar wordt, krijgt hij van zijn papa en mama een echte Ajaxkamer. We zijn benieuwd!

Als Liam zijn zwemdiploma A heeft, dan mag hij op voetbal. Hij gaat dan voetballen bij KGB, want Ajaxspeler Dani de Wit heeft daar ook gevoetbald. Gaaf hoor! Misschien wordt Liam wel net zo goed als Dani. Om alvast te oefenen, speelde Liam samen met Lucky en zijn broertjes een potje voetbal in de tuin.

Nu heeft Liam nog even vakantie, maar als hij straks weer naar school gaat, kan hij mooi aan zijn vrienden vertellen dat Lucky bij hem is langs geweest. Hoe tof is dat!?

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >