Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Het is maar goed dat na Excelsior-uit het seizoen erop zit

Het zit erop, het is achter de rug en er kan een streep onder. Seizoen 2017/2018 was zo'n beetje vanaf het eerste moment gedoemd om te mislukken en dat hebben wij Ajacieden geweten ook. Gelukkig zit het er nu op. Ajax won met 1-2 van Excelsior en we kunnen fijn op vakantie.

06 mei 2018 - 23:25
UsershyraProjectsajax_dataimages_reportsb5d357cebceb4bb975bfb68423d256ca_normal

Het gekke is dat het seizoen voor je gevoel eigenlijk al klaar was. We hebben de selectie vorige week min of meer uitgezwaaid en persoonlijke prijzen werden overhandigd. Als je dan de laatste wedstrijd ook nog eens in het kleinste stadion speelt, zou je het bijna vergeten.

De meeste Ajacieden waren zondag druk met genieten van het zonnetje, maar desondanks was er een vol uitvak op Woudestein. Ook het uitvak was druk, maar vooral met mensen die maar moesten oprotten. Van Ten Hag tot Ziyech en van Lamprou tot het bestuur.

Kortom, het is maar goed dat we even een paar weekjes zonder Ajax voor de boeg hebben. Het begint straks allemaal alweer vroeg genoeg. Hopelijk zijn dan de meeste scherven gelijmd, want dingen moeten nu even van ver komen. Vroeg of laat breken betere tijden aan. Laten we hopen dat die bijtijds komen.

Voor nu resteert het fotoverslag van Excelsior-uit, met platen van de Brouwer en Pro Shots.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >