Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

We zoeken ballenjongens en vaandeldragers bij Ajax - AZ!

We zoeken weer ballenjongens en -meisjes voor de wedstrijd tegen AZ op zondag 29 april, aftrap 14.30 uur. Maar dat is nog niet alles! We zoeken ook nog acht vaandeldragers!

19 april 2018 - 10:00
UsershyraDesktopajax_dataimagesa4352cdaa047c8676ee97624979e25b4_normal

Wedstrijden tussen Ajax en AZ zijn altijd gaaf. En jij kunt als lid van Ajax Jonge Schare wel heel dicht op de actie zitten bij dit spannende Noord-Hollandse onderonsje!

Want als beide ploegen aftrappen, sta jij als ballenjongen of -meisje al in de startblokken. Jouw taak? De spelers zo snel mogelijk een nieuwe bal toegooien, als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt.

Daarnaast zoeken we twee keer vier is acht vaandeldragers, voor de vaandels van Ajax en AZ. Als de spelers het veld opkomen voor de wedstrijd, tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide ploegen.

Als je wilt winnen maar het maakt je niet uit of je vaandeldrager of ballenjongen/-meisje wordt, laat dit dan weten in het formulier hieronder. Dan maak je meer kans op een plekje!

Alles bij elkaar opgeteld zoeken we tien winnaars dit lid zijn van Ajax Jonge Schare (13 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot dinsdag 24 april, 13.00 uur. We nemen contact op met de winnaars!

Prijsvraag: Wat was de uitslag van de uitwedstrijd tegen AZ dit seizoen en wie waren alle doelpuntenmakers?

Ben je nog geen lid, maar wil je eigenlijk wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan bij Ajax Jonge Schare! Dan kun je al snel meedoen aan de eerstvolgende prijsvraag. 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >