Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

De laatste thuiswedstrijd van een zwaar seizoen

Niet gaan is voor veel Ajacieden gelukkig ook geen optie. Je kunt tijdens een seizoen als dit nog zo moe worden van Ajax, als er over twee weken geen wedstrijd wordt gespeeld, mis je het toch. Gelukkig werd er in eigen huis tegen AZ (3-0) voor een aardige afsluiter gezorgd.

29 april 2018 - 21:04
UsershyraProjectsajax_dataimages_reportsd8d9298ea6204e0d244f241ca81894e7_normal

De Ajacieden verzekerden zich tegen de buren uit Alkmaar van de tweede positie in de eredivisie. En nee, dat is niet waar we het voor doen. Het is wel waar we dit seizoen mee tevreden moeten zijn. Want meer zat er niet in. Daarvoor was Ajax niet goed genoeg.

De kwaliteit en het talent waren er misschien wel, maar het ontbrak aan consistentie. Als je hoort dat AZ zogenaamd het beste voetbal van Nederland speelt en ziet wat Ajax er dan tegenover zet, krijg je toch wel het idee dat de mannen het kunnen.

Hopelijk krijgen we volgend seizoen ook vaker daadwerkelijk te zien dat de ploeg het kan. Wie weet kan er dan aan het einde van het seizoen weer een schaal in de lucht in plaats van dat we reppen over het veiligstellen van de tweede plaats.

Of dat gaat lukken, is en blijft uiteraard de vraag. Zo hingen er wel meer vraagtekens in de Johan Cruijff Arena. Zien we Ziyech nog terug? En Kluivert? Huntelaar dan? Zongen we voor het laatst voor Onana? Vragen, vragen, vragen.

Vragen waar misschien pas deze zomer een antwoord op komt. Voor de antwoorden komen we in het nieuwe seizoen weer poolshoogte nemen, zoals vanouds.

De foto’s zijn van Pro Shots en de Brouwer.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >