Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax weet tegen alle verhoudingen in toch te winnen!

Het moment van het seizoen doet er niet toe, het wedstrijdbeeld maakt niet uit en interesseert ons al helemaal niet of het terecht is. Als Ajax in de slotfase een even moeizame als onverdiende zege in de wacht sleept, dan is het feest in het uitvak. En dat levert mooie foto's op!

02 april 2018 - 00:22
UsershyraProjectsajax_dataimages_reportsba92a0180fc9215e43e8d26e90a60c6d_normal-1

Op één of andere manier beginnen de Ajacieden pas een beetje te voetballen nadat ze op achterstand zijn gekomen en ook in de Euroborg was het weer raak. Al was het ook na de openingstreffer met name Groningen dat voetbalde en Ajax dat een slome, ongeïnteresseerde indruk maakte.

Het was verschrikkelijk om zondag naar Ajax te kijken. Het welbekende 'voetballen, voetballen, voetballen' klonk meermaals uit het uitvak en dat was volkomen terecht. We durfden zelfs niet of nauwelijks te juichen bij de gelijkmaker, maar hoe anders was dat toen Huntelaar doel trof?

Toen was het feest, toen was alles even vergeten en vergeven. We waren gewoon blij, ontzettend blij! Het gebeurt niet vaak dat Ajax op deze manier wint, maar het levert – hoe onterecht ook – de breedst mogelijke grijns op. Al is het maar omdat je weet dat de tegenstander er moedeloos van wordt.

Dankzij de late treffer van Huntelaar is ons fotoverslag van Groningen-uit alsnog onwijs leuk om naar te kijken. Omdat alles uiteindelijk op zijn pootjes terechtkwam. De foto's zijn van de Brouwer en Pro Shots.

Als je klaar bent met foto's kijken, kun je stemmen op de Ajacied van de Wedstrijd. Niet zozeer omdat er goed werd gevoetbald, wel omdat sommige Ajacieden zichzelf alsnog kandidaat stelden. Stemmen doe je op onze speciale wedstrijdpagina!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >