Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax vindt tegen Heracles maar één keer een gaatje

Het gebeurt in het voetbal wel eens dat de uitslag niet het hele verhaal van een wedstrijd vertelt. De uitslag van Ajax - Heracles Almelo is hier een goed voorbeeld van. Er stond een eindstand van 1-0 op het scorebord, maar we onthouden vooral de vele gemiste kansen.

09 april 2018 - 01:01
UsershyraProjectsajax_dataimages_reportsb49c6c9a61361e01486d5daf01c90e6a_normal

Het is het welbekende euvel van Ajacieden dit seizoen: kansen omzetten in doelpunten. Het wil gewoon niet zo vlotten... Er zijn dagen geweest waarop dit Ajax duurt kwam te staan, maar zondag was gelukkig niet zo'n dag. Het wilde in die zin maar niet spannend worden!

Spannend was het wel voor het vijandelijke doel: wie zou er in slagen om het verlossende doelpunt te maken? Want we wisten allemaal: als Ajax op voorsprong komt, dan is het gespeeld en komt het goed. Moet je alleen even op voorsprong zien te komen!

David Neres kreeg het uiteindelijk, na een uurtje proberen, voor elkaar om de bal tussen de palen en tegen het net te schieten. De keeper had ook al geen antwoord op de inzet van de Braziliaan en zelfs de vlag bleef omlaag, al kun je je misschien afvragen hoe terecht dat was...

Hoe dan ook, de voorsprong was een feit en het kwam inderdaad goed. De foto's zijn van de Brouwer en Pro Shots.

Als je klaar bent met foto's kijken, stem dan op jouw Ajacied van de Wedstrijd. Kies je voor de man van de voorzet of de man die scoorde? Het is een nek-aan-nekrace en dus weten we al dat Ziyech of Neres er met de volle punten vandoor gaat. Stemmen doe je op onze speciale wedstrijdpagina!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >