Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

AKC: Ajax Kids Clubvragen voor Matthijs de Ligt

Prijswinnaar en Ajax Kids Clublid Wessel Onderdelinden (9) kwam naar Amsterdam om Matthijs de Ligt te interviewen. Vol goede zin wandelde Wessel naar het trainingsveld voor een leuk gesprek met de stoere Ajaxverdediger.

03 april 2018 - 15:36

Of Wessel zenuwachtig is? Nee, eigenlijk niet. Hij heeft er eigenlijk vooral veel zin in. Stiekem spiekt hij al even door het hek, waarachter de Ajaxspelers nog aan het trainen zijn. Even geduld nog. Ze zijn bijna klaar.

Dan klapt het hek open en zien we Matthijs van het veld stappen. De speler komt gelijk op Wessel afgestapt. Wat gaaf! De twee kunnen het al snel prima met elkaar vinden. Aan de rand van het trainingsveld neemt Matthijs ruim de tijd voor Wessel en zijn lijstje met vragen. Zo verklapt Matthijs dat Carel Eiting al veel potjes FIFA van hem verloren heeft... Meer weten? Check dan snel de video hierboven.

Het volledige interview met Matthijs de Ligt staat in het nieuwe Ajax Kids Clubblad. Deze viel vrijdag 30 april bij leden van de Ajax Kids Club op de deurmat. Wil je het blad ook ontvangen? Sluit je dan snel aan!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >