Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win een meet and greet met Matthijs De Ligt!

Ieder seizoen wordt een speler van Ajax aangewezen als ambassadeur van Ajax Jonge Schare. Dit jaar is dat Matthijs de Ligt en we hebben een hele toffe prijsvraag voor leden van Ajax Jonge Schare!

30 maart 2018 - 08:00

Wil jij een meet and greet winnen met De Ligt? Doe dan mee aan onze prijsvraag. De winnaar krijgt twee mooie kaarten voor Ajax - AZ op zondag 29 april en ontmoet na afloop de Ajaxverdediger. Hij vangt jullie op in het kleedkamergebied van Ajax, waar hij je een korte rondleiding geeft door de spelerstunnel, de kleedkamers en de mixed zone. Natuurlijk kun je Matthijs dan de hemd van het lijf vragen.

Wat moet je daarvoor doen?

Laat zien waarom juist jij deze prijs moet winnen! En daarbij wordt originaliteit beloond. Dus maak een filmpje/vlog, foto, knutselwerk, rijm of iets heel anders. Verras ons en wie weet ontmoet jij De Ligt na afloop van Ajax - AZ. Stuur jouw inzending naar jongeschare@svajax.nl! Meedoen kan tot en met zondag 15 april.

Nog geen lid van Ajax Jonge Schare, maar je wilt dat wel worden? Sluit je dan snel aan en profiteer van nog veel meer voordelen!

De Ligt ging eerder dit seizoen al op pad voor een rondje footgolfen met prijswinnaar en Jonge Scharelid Gijs Zant uit Castricum. Check het toffe filmpje hieronder om te zien hoe dat ging!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >