Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

AKC: Win een Ajax Clinic in de meivakantie!

Heb je nog niks te doen tijdens de meivakantie? Mooi, dan nu misschien wel, want als lid van de Ajax Kids Club (6-12 jaar) kun jij een Ajax Clinic winnen. Trainen als een echte Ajacied, wie wil dat nou niet?

19 maart 2018 - 11:09
UsershyraDesktopajax_dataimagesfd4ab386081509004706dedd2632644b_normal

Tijdens de Ajax Camps & Clinics ervaar je hoe het is om als een echte Ajacied te trainen. Je leert dribbelen als Justin Kluivert en Donny van de Beek. We mogen twee clinics weggeven aan Ajaciedjes van 6 tot 12 jaar.

Lijkt het je leuk om lekker te voetballen tijdens de vakantie? Doe dan mee aan de onderstaande prijsvraag! Dat kan tot en met zondag 25 maart. Daarna wordt contact gezocht met de winnaar over precieze data en tijden. Wie weet zien we jou dan snel op het grasveld met een bal aan je voet!

Wat als je nou niet wint, maar toch graag meedoet aan een van de Ajax Clinics? Ook dan hebben we goed nieuws: leden van de Ajax Kids Club krijgen namelijk 10 procent korting! Nog geen lid? Meld je dan snel aan.

Prijsvraag: Zondag 1 april speelt Ajax uit bij FC Groningen. Welke Ajacied is uitgeleend aan die club?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >